FISiOS SVH

Fisioteràpia i Osteopatia

La teva salut és el més important

Al teu servei al centre de Sant Vicenç dels Horts

Professionalitat garantida

Tots els nostres fisioterapeutes són professionals titulats i col·legiats

Flexibilitat horària

Ens adaptem tot el possible als teus horaris

Whatsapp

Pots contactar a través de missatges de text

Els nostres serveis

Osteopatia

Teràpia manual que intenta restablir, equilibrar i harmonitzar la salut des d’un enfocament holístic i global. Tracta les disfuncions de la persona tant a nivell estructural com visceral, cranial, fascial i bioquímic.

Fisioteràpia

Tractem pacients en diversos camps de la fisioteràpia, som especialistes en fisioteràpia traumatològica, reumatològica i esportiva.

Acupuntura i moxibustió

Part de la medicina tradicional xinesa que implica la inserció d’agulles o aplicació de moxa en diferents punts del cos, el que pretén és influir en el flux energètic del pacient per aconseguir regular-lo.

Drenatge Limfàtic

Tècnica terapèutica que a través d’un massatge suau, lent i indolor té com a objectiu descongestionar i redirigir el flux de la limfa a través del sistema limfàtic, que és l’encarregat de formar i activar el sistema immunitari.

Punció seca

Tècnica molt efectiva en el tractament del dolor miofascial, específicament en la desactivació dels anomenats punts gallets (PGM), que solen ser la causa principal del dolor d'origen muscular.

Reflexoteràpia

És la pràctica d’estimular diferents punts del cos (anomenades zones reflexes) que normalment es troben a nivell dels peus, encara que també de les mans, crani o orelles, per obtenir un efecte beneficiós en un òrgan a distància.